Пісірілген қызанақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер маргарин 4 ас қасық, сары май 500 г, нан үгіндісі 1 стақан, ветчина 200 г, дәміне қарай тұз, ұнтақталған қара бұрыш, жасыл ақжелкен.
Сипаттамасы Қызанақтарды қайнаған сумен күйдіріңіз, суық суға батырыңыз, содан кейін олардан теріні алып тастаңыз және тілімдерге кесіңіз. Кесектерді нан үгіндісіне салыңыз. Табаны маргаринмен майлаңыз, үстіне қызанақ пен ветчина тілімдерін қабаттарға салыңыз. Төменгі және жоғарғы қабаттар қызанақтан жасалуы керек. Қызанақтарды тұздап, үстіне маргарин кесектерін салып, алдын ала қыздырылған пеште қызарғанша пісіріңіз. Дайын қызанақты ақжелкенге себіңіз.