Свердловск стиліндегі тесттегі ми
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Миы-130 г, пияз-4 г, сәбіз-4 г, ақжелкен - 3 г, 3 пайыздық сірке суы - 5 г, ұн-40 г, жұмыртқа, сәбіз-40 г, май--20 г, гарнир - 150 г,
Сипаттамасы Дайындалған миды тұзды суға қайнатыңыз, салқындатыңыз, дөңгелек пішін беріңіз. Қамырды қамырдағы балық сияқты дайындаңыз. Дайындалған миды қамырға батырып, бірден қуырыңыз. Күрделі гарнирмен бірге қызмет етіңіз, жасыл бұтақтармен безендіріңіз, май құйыңыз.