Нан пісірілген сиыр етінің миы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Миы-700 г, ұн-50 г, өсімдік майы-125 мл, нан үгіндісі-125 г, 2 жұмыртқа, 1 сәбіз, 1/2 балдыркөк, пияз - 1 кішкене бас, шарап сірке суы - 1 ас қасық, 1 лавр жапырағы, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Миды суық суға салып, пленкалардан тазартып, шайып, тұзды қайнаған суға құйып, көкөністерді, лавр жапырағын салып, сірке суын қосып, 30-35 минут қайнатыңыз. Сорпадан шығармай, миды суытыңыз, содан кейін сорпадан алыңыз да, бөліктерге бөліңіз (ұзындығы бойынша), алдымен ұнға орап, жақсылап ұрылған жұмыртқаға салып, үгінділерге нан салыңыз. Қызмет көрсетер алдында 15 минут қуырыңыз. Көкөніс пюресі гарнирлерімен бірге қызмет етіңіз. Томат тұздығын бөлек қайыққа салыңыз.