Пісірілген сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер 300 г сиыр еті (артқы аяғы), тұз, 1 шай қасық қара бұрыш, 1/2 пияз, 1/2 шевр жапырағы, 1/2 пияз, жасыл ақжелкен.
Сипаттамасы Қабықшалардан тазартылған етті қайнаған тұзды суға салып, орташа отта пісіріңіз. Бір сағаттан кейін қалған өнімдерді кастрюльге салыңыз да, тағы 10 минут қайнатыңыз. Етті басқа ыдысқа қолдануға болатын сорпадан алыңыз, оны турап, үстіне ыстық сорпаны құйыңыз. Жасыл ақжелкенмен безендіріңіз. Көкөністермен немесе қайнатылған картоппен бірге қызмет етіңіз. 1 порция - 926 кдж/221 ккал. Б - 31,2 г, Ж- 9,8 г, У-0 г.