Пісірілген сиыр еті - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті (сүйексіз иық бөлігі) - 1 кг, пияз - 2 сабақ, балдыркөк - 2 ұсақ тамыржемістер, сәбіз - 10 дана, картоп- 15 ұсақ түйнек, пияз-1 бас, ақ қырыққабат - 1/2 бас қырыққабат, ақжелкен, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Етті жуып, қайнаған суға салып пісіріңіз. Ет жартылай дайын болған кезде тұз бен ірі туралған көкөністерді (пияз, сәбіз, балдыркөк, пияз, қырыққабат) салыңыз. Дайын етті алып тастаңыз, сәл салқындатыңыз және бөліктерге бөліңіз (бір порцияға 2-3 дана). Көкөністермен және пісірілген картоппен бірге қызмет етіңіз. Желкек тұздығын қайықта бөлек қызмет етіңіз.