Жабайы қабан етінен жасалған тоқана
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жабайы қабан еті - 1 кг, пияз - 750 г, шошқа майы - 100 г, шарап - 1 стақан, томат пастасы - 2 ас қасық, сарымсақ - 5 түйір, дәмді - 2 г, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Алдын ала маринадталған етті кесектерге кесіңіз (бір порцияға 4-5 дана), тұз, бұрыш және майға қуырыңыз. Етті алып тастағаннан кейін, майдалап туралған пияз мен сарымсақты сол майға салып, томат пастасын қосып, суға (0,5 л) құйып, қуырылған ет пен дәмді тұздыққа салып, баяу отта бір сағаттай пісіріңіз. . Ет дайын болған кезде шарапты құйып, қайнатыңыз. Ыстық гоминимен бірге қызмет етіңіз.