Трансильвания стиліндегі гуляш - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер Шошқа еті - 1400 кг, шошқа майы - 300 г, пияз - олардың арасында 4 бас, ұнтақталған қызыл бұрыш - 1 шай қасық, жаңа қырыққабат - 2 бас қырыққабат, қаймақ - 400 мл, дәміне қарай тұз және ұнтақталған бұрыш.
Сипаттамасы Етті текшелерге кесіңіз. Кәстрөлде еріген майда майдалап туралған пиязды құтқарыңыз, етті салыңыз, кастрюльді қақпақпен жабыңыз және қызарғанша қуырыңыз. Ұнтақталған қызыл және қара бұрыш қосып, үстіне су құйып, қажетінше су қосып, 3/4 сағат пісіріңіз. Майда туралған қырыққабатты майға қуырып, дайын етпен араластырыңыз, қаймақ құйыңыз да, пешке 10 минутқа қойыңыз. Гуляш тең бөліктерде алынған шошқа еті мен бұзау етінен дайындалса, дәмдірек болады.