Ірімшік қосылған бұрыш (Гондурас)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тәтті жасыл бұрыш 100, ірімшік 50, жұмыртқа 1 дана., ұн 5, сүт 10, шошқа майы 10, пияз 50, қызанақ 80, шошқа майы (бекон) 30, ащы бұрыш 10, қант 3, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Тәтті жасыл бұрышты қатты қыздырылған майға қуырады, салқындатады, қабығын алып тастайды, тұқымын алып тастайды, әр қабығын ірімшікпен толтырады, лизонға сулайды және қуырады. Дайын бүршіктер табаққа жайылады. Тұздық бөлек дайындалады: үгітілген пиязды шошқа майына жібереді, аршылған және майдалап туралған қызанақты, туралған бекон майын, тұзды, ұнтақталған қара бұрышты, қантты, майдалап туралған ащы бұрышты қосып, бәрін бірге қайнатады. су буланғанша. Бұрыш осы тұздықпен құйылады және тағамға ақжелкен себіледі.