Югослав тіліндегі тауықтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Тауық еті 220
өсімдік майы 50
ақжелкен 5
сарымсақ 3
пияз 20
лимон шырыны 10
ұнтақталған қара бұрыш
тұз.
өсімдік майы 50
ақжелкен 5
сарымсақ 3
пияз 20
лимон шырыны 10
ұнтақталған қара бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Балапанды бөліктерге бөліп, әр бөлігін шанышқымен шаншып алады. Маринад өсімдік майынан, туралған жаңа ақжелкеннен, тұздан, ұнтақталған қара бұрыштан, үгітілген сарымсақтан, майдалап туралған пияздан және лимон шырынынан дайындалады. Құсты мезгіл-мезгіл айналдырып, жақсылап араластырылған тұздыққа 3-4 сағатқа қояды. Содан кейін етті алып тастайды, маринадты ағызып жібереді және кесектерді барлық жағынан 15 минут бойы қуырады, көбіне шөп майымен себеді. Көкөністер мен картоп чиптерімен безендірілген.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Югослав тіліндегі тауықтар пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 15 мин. Из продуктов вам понадобятся Тауық еті 220, өсімдік майы 50, ақжелкен 5, сарымсақ 3, пияз 20, лимон шырыны 10, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz