Монастырлық тәсілмен пісірілген жасымық (болгар рецепті)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Жасымықты (1 кесе) жуып, 5 стакан суда баяу отта пісіріңіз, мезгіл-мезгіл 1 стакан ыстық суды бөліктерге бөліп құйыңыз. Жасымық пісірілген кезде дәміне қарай туралған сарымсақ пен тұзды қосыңыз, содан кейін отта тағы 10 минут ұстаңыз. Туралған тимьян шөптеріне себіңіз және қызмет етіңіз (ыстық немесе суық). Бөлек, сіз тұз бен сірке суымен езілген сарымсаққа қызмет ете аласыз.