Кілегей қосылған манго
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 6 порция үшін: 1 стакан су, 1/2 кесе қант, 1 см даршын таяқшасы, 3 қабығы аршылған және ұзындығы бойынша ірі манго тілімдері, бірнеше тамшы ваниль эссенциясы, 0,6 қою қос кілегей, 0,25 кесе ром. Суды құйыңыз, қанттың жартысын және даршын таяқшасын түбі қалың кастрюльге салыңыз. Қайнатыңыз, содан кейін сироп қоюланғанша мезгіл-мезгіл араластыра отырып, баяу отта 20-30 минут ұстаңыз. Манго кесектерін сиропқа салыңыз да, жұмсақ болғанша 5-10 минут баяу отта ұстаңыз. Даршын таяқшасын алып, ванильдің мәнін қосыңыз. Қызмет көрсетуге арналған ыдысқа жіберіңіз және суытыңыз. Ыдысты жабыңыз және мұздатыңыз. Қалған қантпен кілегейді тұрақты массаға дейін шайқаңыз. Ромға құйыңыз. Мангомен бірге бөлек салат ыдысында қызмет етіңіз.