Қарақұмық ботқасы (немесе күріш, немесе тары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 стакан жарма, 4 стакан су, 1 стакан сүт алыңыз. Жарманы құрғақ табада қуырыңыз, қақпағын жаппай араластырыңыз. Кәстрөлге жіберіңіз және дереу 4 стакан қайнаған су құйыңыз. Жабыңыз және баяу отта пісіріңіз. Дайын болғаннан кейін сүтті құйыңыз, сары май қосыңыз. Туралған ақжелкенді қосуға болады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қарақұмық ботқасы (немесе күріш, немесе тары) пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz