Гордон көк
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қажет: 1/2 кг немесе 5 дана. тауықтың төс еті, туралған ірімшік пакеті (кез келген, гуда, Эдам және т.б., ірімшікті өзіңіз сатып алып, турауға болады), тұз, бұрыш, розмарин, тимьян, өсімдік майы, майонез. Тауықтың төс еттерін жуыңыз, құрғатыңыз және үлкен шницельдер жасау үшін екі жағынан жақсылап шайқаңыз. Тұздап, бір жағына шөп себіңіз, ірімшікті осы жағына қойыңыз, содан кейін шницельді екіге бөліңіз. Сыртын майонезбен аздап майлауға болады. Жақсырақ тефлонға, майға, алғашқы үш минутта қатты отта, содан кейін сөндіру режимінде он минут қуырыңыз. Шницельдер неғұрлым жұқа соғылса, қуыруға соғұрлым аз уақыт кетеді. Өз тәжірибемнен - бірінші рет менің шницельдерімді өте жұқа ұрып тастады. Қақпақтың астында ірімшік ақыры еріп, ағып кете бастады. Қуырудан алынған шырындармен араласқаннан кейін ол жақсы тұздыққа айналды. Қуырғаннан кейін дәміне қарай тұз бен бұрыш қосыңыз. Қуыру кезінде бұрыш салмаңыз! Жақсы етпен де солай жасауға болады. Шницельге ірімшіктен басқа, жіңішке туралған маринадталған қияр қабатын орауға болады. Үстіне бекон тілімін орауға болады, бірақ содан кейін оны тіс тазалағышпен бекітуге тура келеді.