Gordon bluе (Тауық шницелі)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сатып алу қажет: тауықтың төс еті (кәдімгі қаптама - 500 г немесе бес төс еті), кесілген ірімшік пакеті (кез келген, гуда, эдам және т.б., сіз жай ғана ірімшік сатып алып, оны өзіңіз кесуге болады). Болжам бойынша, фермада қалған ингредиенттер бар: тұз, бұрыш, розмарин, тимьян, өсімдік майы, майонез
Сипаттамасы Тауықтың төс еттерін жуыңыз, құрғатыңыз және үлкен шницельдер жасау үшін екі жағынан жақсылап шайқаңыз. Бір жағына тұз себіңіз және шөптерге себіңіз, ірімшікті осы жағына қойыңыз, содан кейін шницельді екіге бөліңіз. Сыртын майонезбен аздап майлауға болады. Жақсырақ тефлонға, майға, алғашқы үш минутта қатты отта, содан кейін сөндіру режимінде он минут қуырыңыз. Шницельдер неғұрлым жұқа соғылса, қуыруға соғұрлым аз уақыт кетеді. Өз тәжірибемнен - бірінші рет менің шницельдерімді өте жұқа ұрып тастады. Қақпақтың астында ірімшік ақыры еріп, ағып кете бастады. Қуырудан алынған шырындармен араласқаннан кейін ол жақсы тұздыққа айналды. Қуырғаннан кейін дәміне қарай тұз бен бұрыш қосыңыз. Қуыру кезінде бұрыш салмаңыз! Жақсы етпен де солай жасауға болады. Шницельге ірімшіктен басқа, жіңішке туралған маринадталған қияр қабатын орауға болады. Үстіне бекон тілімімен орауға болады, бірақ содан кейін оны тіс тазалағышпен бекітуге тура келеді. Сонымен қатар, ол калорияларды қосады.