Бифштекс (мерекелік)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 кг сиыр етінің целлюлозасы, 200 г ірімшік, 300 г ысталған төс еті, 2 ас қасық. л сары май, ақжелкен, аскөк, кинза, жарты лимон, 2 стакан коньяк, 0,5 кесе өсімдік майы, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Жақын достар үшін ажырасуға да болады! Егер сіз оларды қуантқыңыз келсе, осы керемет стейктерді жасаңыз және оларды қабылдаңыз... алғыстарды қабыл алыңыз... Етті шайыңыз, майлықпен құрғатып сүртіңіз, қалыңдығы кемінде 2 см тілімдерге кесіңіз, оларды аздап шайқаңыз, тұз, бұрыш қосып, сары майға екі жағынан жартылай дайын болғанға дейін және қызарғанша қуырыңыз. Содан кейін әр стейкке төс етінің бір бөлігін салып, үстіне коньяк құйып, дайын болғанға дейін тағы 10-15 минут қуырыңыз. Осыдан кейін, стейктерді табаққа салыңыз, үгітілген ірімшік пен майдалап туралған көк себіңіз.