Саңырауқұлақтардан жасалған тұшпара
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер құрғақ саңырауқұлақтар 100 г, балық филесі (бекіре, лосось, галибут) 400 г, пияз 2, өсімдік майы 1/2 кесе, дәміне қарай тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Саңырауқұлақтарды жақсылап шайыңыз, оларды 2 саусақпен жауып тұратындай етіп сумен жабыңыз және жұмсақ болғанша пісіріңіз. Балық филесін, саңырауқұлақтарды, пиязды ет тартқыштан өткізіп, бәрін жақсылап араластырыңыз да, май құйылған табада дайын болғанға дейін қуырыңыз. Әрі қарай, тұшпараны әдеттегідей дайындаңыз.