Тоскан тіліндегі бұзау шницелі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 400 г шпинат, 1 түйір сарымсақ, тұз, бұрыш, 1 шай қасық сары май, 2 жұқа тілім бұзау еті, қыша, 2 тілім ірімшік ветчина, 2 тілім ірімшік, қуыруға арналған май, мускат жаңғағы.
Сипаттамасы Шпинатты тазалаңыз, жуыңыз, оны ағызып жіберіңіз, содан кейін оны аздап сөндіріп, майдалап туралған сарымсақ, тұз, бұрыш қосып дәмдеңіз. Отқа төзімді шыныдан жасалған табаны маймен майлаңыз және оған шпинаттың 2 порциясын таратыңыз. Әр бөліктің ортасында қасықпен құдық жасап, оларға сары майдың бір бөлігін салыңыз. Тұз, бұрыш себіңіз, аздап мускат жаңғағын қосыңыз. Бұзау шницельдерін тұзбен себіңіз, қыша жағыңыз және қызарған қоңыр қабық пайда болғанша майға екі жағынан қуырыңыз. Содан кейін әр шницельді шпинаттың бір бөлігіне салыңыз, шницельге ветчина мен ірімшіктің бір бөлігін салыңыз да, бәрін пісіру үшін пешке салыңыз. Ірімшік ери бастағанға дейін пісіріңіз. Гарнирге қуырылған картопты, картоп пюресін немесе күрішті салыңыз. 2 порцияға есептелген