Ірімшік пен ветчинамен толтырылған филе
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 4 тілім сиыр етінің филесі (600 г), 4 тілім ветчина, 4 тілім ірімшік, май немесе маргарин, нан үгіндісі, 0,5 кесе құрғақ ақ шарап, тұз, ұнтақталған қара бұрыш.
Сипаттамасы Қымбатты, қымбатты ханымдар, таныстар мен бейтаныс адамдар! Сіздерді Көктем мерекесімен құттықтауға және Махаббат, Қуаныш және Мәңгілік Жастық тілеуге рұқсат етіңіздер! Мен бүгінгі рецептімді бізге, жақындарыма арнағым келеді, бірақ біздің ер адамдар оны дайындайды деп сенемін. Еттің әр тілімінде қалта түрінде кесу жасаңыз, оған ветчина мен ірімшіктің бір бөлігін салыңыз. Сары майды ерітіңіз, оны нан үгіндісі, тұз және бұрышпен араластырыңыз. Етті орап, 2 жағынан қызарғанша қуырыңыз, шарап қосыңыз, ол буланғанша қайнатыңыз. Содан кейін етті табаққа салыңыз да, үстіне тұздық құйыңыз.