Ветчина мен ірімшік қосылған бұзау етінен жасалған орамдар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бір порцияда 370 Ккал
Сипаттамасы Шницельдерді шайыңыз және сүлгімен құрғатыңыз. Әрқайсысына ірімшік пен ветчинаның бір бөлігін салыңыз. Шницельдерді тар жағынан бастап орамдарға айналдырыңыз. Шеттерін тегіс масса пайда болғанға дейін тіс тазалағыштармен бекітіңіз. Ондағы орамдарды қуырыңыз. Содан кейін сол жерге шайқалған томат пастасын құйыңыз. Тұз, бұрыш және паприка себіңіз. Тұмшапешке 200 гр температурада сөндіруге қойыңыз