Сарымсақ тұздығы қосылған шницель
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
500 г шошқа еті
1 бас сарымсақ
0
5 кесе күнбағыс майы
тұз
бұрыш
шөптер
1 бас сарымсақ
0
5 кесе күнбағыс майы
тұз
бұрыш
шөптер
Сипаттамасы Етті шайқаңыз, тұз бен бұрышпен сүртіңіз және бір сағатқа қалдырыңыз. Содан кейін дайын болғанға дейін екі жағынан майға қуырыңыз. Сарымсақ соусын дайындаңыз: аршылған, өте майдалап туралған сарымсақты тұзбен сүртіңіз, 2 ас қасық қосыңыз.л майлар. Шницельдерді тұздықпен жауып, шөптерге себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Сарымсақ тұздығы қосылған шницель пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 500 г шошқа еті, 1 бас сарымсақ, 0,5 кесе күнбағыс майы, тұз, бұрыш, шөптер. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz