Бахкадағы чешок қосылған шошқа майы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жаңа піскен шошқа майын ұзындығы 10 см болатын кішкене брикеттерге кесіңіз. Құмыраның түбін тұзбен қалың етіп себіңіз. Бірнеше қара бұрыш бұршағын және лавр жапырағын қосыңыз. Шошқа майын сарымсақ кесектерінің жартысымен ұсақтап, екі жағына тұзбен сүртіңіз. Бірінші қатарды мықтап орналастырыңыз, үстіне бұрыш бұршағы мен лавр жапырағын салыңыз да, аздап тұз себіңіз. Екінші қатарды салыңыз, тұзбен жабыңыз. Банкаларды орап салыңыз.