Гарнирі бар шницель
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 4 дана сиыр еті немесе бұзау еті (әрқайсысы шамамен 170 г), Тонна шикі жұмыртқа, 2 ас қасық. ас қасық ұн, 3 ас қасық. ас қасық нан үгіндісі, 3-4 ас қасық. ас қасық өсімдік майы, тұз және бұрыш - дәміне қарай. Етті майлықпен құрғатыңыз. Тұз, бұрыш себіңіз және дереу ұнға ораңыз. Әрбір бөлікті қасық сумен шайқалған жұмыртқаға батырыңыз, оны ағызып жіберіңіз, содан кейін шницельдерді ұнтақталған нан үгіндісі бар табаққа салыңыз. Еттің әрбір бөлігін алып тастап, шайқаңыз, сонда артық нан үгіндісі ұсақталады. Пышақтың доғал жағымен гауһар тәрізді тор жасаңыз - бұл қуыру кезінде нанның тұтастығын сақтауға көмектеседі. Өсімдік майын қыздырыңыз және шницельдерді әр жағынан 5 минут қуырыңыз. Қызмет көрсетер алдында жылы пеште ұстаңыз. Гарнир: туралған пияз мен сәбізді өсімдік майына қайнатыңыз. Жуылған қарақұмық жармасын құйыңыз, егер құрғақ саңырауқұлақтар болса - хош иісті арттыру үшін бір шымшым ұнтақтап, тұздап, су құйыңыз. Ұнтақталған ботқаны пісіріңіз, оны гарнир ретінде де, тәуелсіз тағам ретінде де беруге болады.