Жасыл салмасы бар шошқа етінен жасалған орамдар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Шошқа шницельдерін (үлкенірек және жіңішке) ақырын шайқаңыз. Жасылдарды жуыңыз, тазалаңыз және майдалап тураңыз. Орташа отта жасылдарды сары майға бес минут бойы қуырыңыз. Қаймақ қосып, баяу отта тағы бес минут қайнатыңыз. Тұз, бұрыш және мускат жаңғағымен дәмдеңіз. Шницельдерді тұзбен, бұрышпен дәмдеңіз, үстіне салманы салып, орамдарды ораңыз. Қуыруға арналған табада өсімдік майын қыздырыңыз, орамдарды салыңыз және барлық жағынан қуырыңыз. Содан кейін қақпақты жабыңыз және тағы 10 минут қайнатыңыз, мезгіл -мезгіл бұраңыз. Ақжелкенді жуыңыз, майдалап тураңыз. Орамдарды ақжелкенге себіңіз және үстелге қызмет етіңіз. Гарнир ретінде қуырылған картоп немесе салат қолайлы. шошқа шницельдері 4 дана. (әрқайсысы 180 г.) шөптер (ақжелкен, аскөк, жасыл пияз) 2 шоқ сары май 1 ас қасық. л қаймақ 1 ас қасық. л тұз бұрыш ұнтақталған мускат жаңғағы бірнеше шымшым өсімдік майы ақжелкен 1 шоқ