Қуырылған жұмыртқасы бар шницель
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жас сиыр еті, жұмыртқа, ұн, тұз, ұнтақталған қара бұрыш, қуыруға арналған май. Пропорцияларды тәбеттері бойынша анықтау керек. Жас сиыр етін жіңішке етіп тураңыз, оларды аздап ұрып тастаңыз, дөңгелек немесе ұзынша пішін беруге тырысыңыз, тұз себіңіз, ұнтақталған қара бұрыш себіңіз, ұнға ораңыз, жұмыртқаға батырыңыз және қатты қыздырылған майға қуырыңыз. Қуырылған шницельдерді табаққа салыңыз (нан жабысып қалмас үшін шницельдерді бірінің үстіне бірін қоймаңыз). Қуырылған жұмыртқаны дайындаңыз (шницельге бір жұмыртқа). Әрбір шницельге бір жұмыртқа салып, үстіне қызыл пассифрут (сары май және қызыл бұрыш) құйып, қара бұрыш немесе ұсақталған ірімшік (кашкавал) себіңіз. Әр табаққа 1 шницель мен гарнирді салып қызмет етіңіз: Қуырылған картоп, жасыл бұршақ немесе майланған күріш және қандай да бір салат.