Ірімшік пен ветчина қосылған шницель
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Етті құрғатыңыз және жақсылап шайқаңыз, бұрыш, тұз қосып, ұнға ораңыз. Шницельдерді екі жағынан 2 минут қуырыңыз. Ветчинаны тілімдерге кесіңіз. Әр шницельге ветчина мен ірімшіктің бір бөлігін салыңыз. Ірімшік ерігенше пісіріңіз. Содан кейін шницельдерді тығырықтан шығарып, жылы жерге қойыңыз. Қуырылғаннан алынған шырынды көкөніс сорпасымен сұйылтыңыз және қайнатыңыз. Етті табақтарға салыңыз да, үстіне тұздық құйыңыз.