Салмасы бар бұзау етінен жасалған шницельдер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер әрқайсысы 150 г бұзау етінен жасалған 2 шницель, 2 жұқа тілім ветчина, 2 жұқа тілім ірімшік, 2 дөңгелек тұздалған (маринадталған) қияр, тұз, бұрыш
Сипаттамасы Шницельдерді жуыңыз, майлықпен құрғатыңыз, аздап шайқаңыз, тұз бен бұрышпен сүртіңіз. Шницельдің әр жартысына ветчина, ірімшік және қияр дөңгелегін салыңыз. Салманы шницельдің екінші жартысымен жабыңыз, шеттерін біріктіріп, ағаш таяқшамен кесіңіз. Ұрылған жұмыртқаға батырыңыз, нан үгіндісіне ораңыз және қуырыңыз. Қызмет көрсету кезінде ақжелкен бұтақтарымен безендіріңіз. Қаласаңыз, шницельдерді қуыруға болмайды, бірақ бетін майонезбен майлап, пеште пісіруге болады.