Тауық орамдары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер тауық еті (кеуде) - 4 дана. ірімшік - 150 г. сарымсақ - 2-3 түйір ақжелкен - бір шоқ нан үгіндісі
Сипаттамасы Тауықтың төс етінің бөліктерін алыңыз, аздап шайқаңыз, екі жағына тұз, бұрыш себіңіз. Ірімшікті ұсақ үккіштен өткізіп, майдалап туралған сарымсақ, қара бұрыш, майонез және майдалап туралған ақжелкенмен араластырыңыз. Толтырманы кеудеге салыңыз да, қыздырылған кезде ірімшік ағып кетпес үшін ораңыз. Ыңғайлы болу үшін "орамдарды" жіппен бекітуге болады. Әрі қарай, орамдарды нан үгіндісіне орап, ыстық табаға салыңыз. Қабық пайда болғанға дейін барлық жағынан қуырыңыз. Ірімшік ағып кетпеуін қадағалаңыз! Картоппен немесе салатпен бірге қызмет етіңіз. Ірімшікті толтырудың орнына саңырауқұлақтар, картоп, күріш және т.б. Қызмет көрсетер алдында бекітетін жіпті алып тастауды ұмытпаңыз!