Құпиясы бар конверттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Етті кәдімгі котлеттер сияқты пісіріңіз (ұрып-соғу, тұз, бұрыш). Диаметрі бойынша кесектер шамамен 10 см болуы керек. Кішкене қуыруға арналған табада ет бөліктерінің саны бойынша және олардың мөлшерінен аспайтын жалпақ омлет жасаңыз (жұмыртқаны аздап тұз қосып шайқаңыз, сүт пен ұн қосудың қажеті жоқ). Омлеттерді ұсақталған ет кесектеріне, салмасын омлеттерге салып, етті екі есе көбейтіңіз. Кесек тәрізді қуырыңыз. Толтыру үшін келесілерді қолдануға болады: жасыл жасыл бұршақты қайнатыңыз және дәмдеуіштер қосып ("Өсімдік", бульон текшесі - сіз кездестіресіз) сары маймен қуырыңыз, ветчина кесектерін кесіңіз, бұршақпен араластырыңыз және омлетке салыңыз. . Немесе: болгар бұрышын турап, сол ветчинаны қосыңыз (қуырудың қажеті жоқ). Толтырманы кез келген нәрседен жасауға болады, ең бастысы, ол өте көп емес, өйткені ол конверттерден құлап кетуі мүмкін, омлет пен салмасы бар етті де орамға салып, кішкене пісірме табаққа салып, ет сорпасын қосып, пеште 200 С температурада сөндіруге болады. қырық минут. Орамдарды шырынды ету үшін алдымен оларды фольгамен жауып, бұқтырудың соңында орамдарды қызартып алу үшін алып тастау керек. ет 500 г. жұмыртқа 2-3 дана. тұз бұрышы Салмасы 1: жасыл бұршақ 150-200 г. ветчина