Сахта (тағамдар: Боливия)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Өсімдік майы бар табада майдалап туралған пиязды қуырыңыз. Сондай-ақ, бөліктерге кесілген тауықты сол жерге салыңыз. Тұз қосып, аздап томат пастасы немесе кетчуп қосыңыз. Егер сізге ащы ұнаса, онда бұрыш салыңыз (қызыл ұнтақ немесе жаңа піскен болуы мүмкін). Келесі өнім - жасыл бұршақ. Ол жаңа піскен болуы мүмкін (оны бірден қою керек) немесе консервіленген болуы мүмкін (оны пісірудің қажеті жоқ, сондықтан оны соңына қойыңыз). Аздап су құйып, орташа отта қайнатыңыз. Күріш пен картопты бөлек қайнатыңыз (бір порцияға бір). Салатты дайындаңыз: пияз, жолақтарға және текшелерге кесілген қызанақ, тұз және май құйыңыз. Қызмет көрсету кезінде салатты үстіне қойыңыз.