Горски стиліндегі салмасы бар шницель орамы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ет - 500 г. Сәбіз - 2 дана. Басты пияз - 4 дана. Ақжелкен - 2 ас қасық Балдыркөк - 1-2 таяқша Маргарин -160 г. Күріш - 0,5 кесе Сорпа - 0,5 литр Томат пастасы - 3 ас қасық. дәміне қарай ас қасық Тұз, бұрыш (қара, қызыл).
Сипаттамасы Етті бұрыш пен тұз себіңіз. Сәбізді, ақжелкенді, балдыркөкті, пиязды аршып, аздап турап, 80 г маргаринмен қуырыңыз. бір уақытта күрішті жартылай дайын болғанға дейін пісіріңіз. Оны көкөністермен араластырыңыз. Бұл массаны ет кесектеріне салыңыз, ораңыз және байлаңыз. Содан кейін резервтелген маргаринге қуырыңыз, сорпаны жиі құйыңыз. Ет шырынын томат пастасымен араластырыңыз. Гарнирге қайнатылған картопты немесе картоп пюресі мен жаңа салатты салыңыз.