Таңғы асқа ірімшік
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 200 г. қатты ірімшік, 2 жұмыртқа, 0,5 кесе ұн, 50 г. май.
Сипаттамасы Ірімшікті қалыңдығы шамамен 1 см тікбұрышты кесектерге кесіңіз. Жұмыртқаларды бөлек ыдысқа бөліп, жақсылап араластырыңыз. Ұнды кең табаққа құйыңыз. Ірімшіктің бір бөлігін шанышқымен алғаннан кейін оны ұнға, сосын жұмыртқаға және қайтадан ұнға айналдырыңыз. Осылайша ірімшіктің барлық бөліктерін дайындаңыз және оларды барлық жағынан майы бар табада қуырыңыз жағы ірімшік пішінін жоғалтпайтынына көз жеткізу үшін. Бұл ірімшікті таңертеңгі кофемен немесе шаймен бірге беру жақсы.