Ірімшік тұздығы-2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ірімшіктің екі бөлігін (жұмсақ және ащы - рокфорт, ащы) сары майдың бір бөлігін алыңыз, коньяк қосыңыз (100 г ірімшікке - екі-үш шай қасық, жалпы дәміне қарай). Сары майды жұмсарту үшін қалдырыңыз. Ірімшікті ұсақ үккіштен өткізіп, араластырыңыз, коньяк қосып, массасы ағарғанша және көлемі бір жарым-екі есе көбейгенше шайқаңыз. Алынған нәрсені орамға жайып қоюға болады, сонымен қатар галеткаларды пісіруге болады және олармен қалағаныңызша жинауға болады.