Пуреки (Кипрдің ұлттық тәтті тағамы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
500 гр. ұн (премиум)
1 жұмыртқа (ақуыз)
1/2 ас қасық. жылы су
5 ас қасық жүгері майы (кез келген түрін қолдануға болады) Салма үшін:500гр сүзбе
5 ас қасық қант
дәміне қарай даршын көп емес
1 жұмыртқа (ақуыз)
1/2 ас қасық. жылы су
5 ас қасық жүгері майы (кез келген түрін қолдануға болады) Салма үшін:500гр сүзбе
5 ас қасық қант
дәміне қарай даршын көп емес
Сипаттамасы Ұнға ақуызды, жылы суды, майды қосып, өте тығыз емес қамырды алу үшін бәрін жақсылап араластырыңыз. Содан кейін қамырды тоңазытқышқа 1 сағатқа қою керек. Салма:Сүзбеге қант, даршын қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз. Қамыр илеуге дайын болғаннан кейін (тұшпара сияқты).Пуректерді қызарғанша жақсы қыздырылған майға қуыру керек. Дайын пуректерді қант ұнтағына себіңіз және оларды қызмет етуге болады
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Пуреки (Кипрдің ұлттық тәтті тағамы) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 500 гр. ұн (премиум),1 жұмыртқа (ақуыз), 1/2 ас қасық. жылы су, 5 ас қасық жүгері майы (кез келген түрін қолдануға болады) Салма үшін:500гр сүзбе,5 ас қасық қант, дәміне қарай даршын көп емес. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
