Пети (Сорпа)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Қой еті 120
бұршақ 20
құйрық майы 20
сарымсақ 10
пияз 15
картоп 110
жаңа піскен шие өрігі 20 немесе кептірілген 10
шафран 0
1
томат пюресі 10 немесе жаңа піскен қызанақ 50
бұрыш
имбирь
тұз.
бұршақ 20
құйрық майы 20
сарымсақ 10
пияз 15
картоп 110
жаңа піскен шие өрігі 20 немесе кептірілген 10
шафран 0
1
томат пюресі 10 немесе жаңа піскен қызанақ 50
бұрыш
имбирь
тұз.
Сипаттамасы Төс еті, мойын, сүйегі бар жіліншік алдын ала суланған бұршақпен бірге порцияланған кастрюльде 30-40 минут қайнатылады. Дайын болғанға дейін 20 минут бұрын майдалап туралған сарымсақ, пияз, дәмдеуіштер, орташа картоп, шие өрігі, туралған құйрық майы, шафран мен қызанақтың күшті инфузиясы салынады. Сорпа дәмдеуіштер мен тұз қосып, кастрюльге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Пети (Сорпа) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 120, бұршақ 20, құйрық майы 20, сарымсақ 10, пияз 15, картоп 110, жаңа піскен шие өрігі 20 немесе кептірілген 10, шафран 0,1, томат пюресі 10 немесе жаңа піскен қызанақ 50, бұрыш, имбирь, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz