"Окинава" жұмыртқалары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер Жұмыртқа 2 дана., қатпарлы қамыр себеттері 2 дана., күріш 20, краб еті 40, қызанақ 80, жасыл бұрыш 20, майонез 70, желе 10, томат соусы 20.
Сипаттамасы Күрішті қайнаған суға 15 минут қайнатады, сүзеді, салқындатады. Күйдірілген қызанақ қабығы мен тұқымынан тазартылады және майдалап туралады, күріш қызанақпен, майдалап туралған жасыл бұрышпен және краб етімен араласады, майонез мен томат тұздығына құйылады. Қатпарлы қамыр себеттерін алынған қоспамен толтырыңыз. Жұмсақ пісірілген жұмыртқалар ерітілген желатинмен араластырылған майонезбен құйылады, қызанақ тілімдерімен безендіріледі және желе қатып қалған кезде себеттерге салынады. Ыдыс салқындатылған күйде майлықтарда беріледі.