Хазани хоровац (Кастрюльдегі кәуап)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қой еті 150
еріген қой еті 20
анар 30
пияз 40
тұз.
еріген қой еті 20
анар 30
пияз 40
тұз.
Сипаттамасы Қойды кесектерге бөліп, пісірілгенге дейін қуырады және тұзданғаннан кейін қақпақтың астына жібереді. Қызмет көрсету кезінде туралған пиязға себіңіз және анар шырынын құйыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Хазани хоровац (Кастрюльдегі кәуап) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 150, еріген қой еті 20, анар 30, пияз 40, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz