Шорпо (Сорпа)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Қой еті 170, су 300, картоп 170, қызанақ 50, пияз 20, қой еті (шикі) 30, бұрыш 0,5, шөптер, тұз.
Сипаттамасы Қойды сүйекпен кесектерге турап, тұз бен бұрыш сеуіп, май құйылған қазанға салып, бетінде қызарған қабық пайда болғанша қуырады, сақиналарға кесілген пиязды және жаңа піскен қызанақты қосады, сосын су құйып, 5-10 минут қайнатады. , текшелерге кесілген картопты салып, қақпақ астында жұмсақ болғанша пісіреді. Қызмет көрсету кезінде шөптерге себіңіз.