Алма қосылған струдель
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бидай ұны 350, су 170, тұз 4, жұмыртқа 3/4 дана., қант 15, өсімдік майы 15, тартылған ет үшін: алма 850, қант 50, крекер 15, майлау және себу үшін: жұмыртқа 3/4 дана., қант ұнтағы 10.
Сипаттамасы Ұннан, сарысынан, қанттан және өсімдік майының нормасының жартысынан жаңа піскен қамырды майлық астында 30-40 минут ұстағаннан кейін илейді, қалыңдығы 1-1,5 см қабатты жайып, майлайды. өсімдік майы, ұн себілген сүлгіге ауыстырылады және қалыңдығы 1 мм-ге дейін барлық бағытта қолмен созылады, содан кейін өсімдік майымен себіледі. Дайындалған қабаттың жартысына тілімдерге кесілген алма қабатын салып, үстіне қант, нан үгіндісі, даршын сеуіп, орамалдың көмегімен қамырды орама түрінде орап, шетінен бастап, тартылған етпен жабады. . Струдель жұмыртқамен майланып, бірнеше жерден тесіліп, пісіріледі. Салқындатылған өнімге ұнтақ себіледі.