Жаңғақ қосылған струдель
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер Толтыру үшін 1,5 кесе жаңғақ, 0,5 кесе ұнтақталған крекер, 3/4-1 кесе бал алыңыз.
Сипаттамасы Дайын қамырды маймен жағып, екі қабат етіп бүктейді. Толтырма қамырға салынып, біркелкі қабатқа тегістеледі және орама түрінде оралады, пісіру парағына тігісі төмен қаратып қойылады, ұрылған жұмыртқамен майланады, ұсақ туралған жаңғақтармен себіледі, струделдің жартысына дейін қиғаш тіліктер жасалады. бір-бірінен 5-6 см қашықтықта (жақсырақ пісіру үшін) және 30 минут пісіріңіз. Қант ұнтағына себіңіз. Струдельді джем, сүзбе, алма, джеммен бірге дайындауға болады.