"Светик" печеньесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бірінші қамыр: 3 кесе ұн, 1 таяқша май, 1 шай қасық. бір қасық сода. Екінші қамыр: 4 жұмыртқа, 0,5 кг сүзбе, 1 пакет ванилин, 0,5 кесе қант.
Сипаттамасы Дайындау тәсілі: 1. Ұнды сары май мен содамен араластырыңыз. Қамыр ұсақ болып шығуы керек. 2. Барлық компоненттерді араластырыңыз. Содан кейін бірінші қамырды екі бөлікке бөліңіз. Бірінші қамырдың бір қабатын пісіру парағына құйыңыз, содан кейін барлық екінші қамырды үстіне қойып, қайтадан бірінші қамырдың қабатын салыңыз. Енді печеньелерді пешке салуға болады. Парақты майлаудың қажеті жоқ.