Саңырауқұлақтармен толтырылған жұмыртқа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жұмыртқа 3 дана., кептірілген ақ саңырауқұлақтар 10, пияз 25, сары май 10, майонез 15, "Южный" соусы 5, қаймақ 15.
Сипаттамасы Қатты пісірілген жұмыртқалардың доғал ұшы кесіліп, сарысы шай қасықпен алынады. Пиязды ұсақтап турап, қызарғанша қуырады, кептірілген саңырауқұлақтарды қайнатады, турайды, қуырады, пиязбен және туралған сарысымен біріктіреді. Алынған тартылған ет ақуыздарға толтырылады. Жұмыртқалар шөптермен безендірілген "Оңтүстік" соусынан, майонезден және қаймақтан тұратын күрделі тұздықтың астында беріледі.