Өзбек тіліндегі кәуап - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қой еті 50, құйрық майы 5, пияз 22, бидай ұны 3, ақжелкен 8, тұздық үшін: анис 0,5, пияз 8, қызыл бұрыш 0, 5, сірке суы 5, тұз.
Сипаттамасы Ұсақ кесектерге кесілген қой еті туралған пиязға себіліп, суықта маринадта 3-4 сағат бойы ұсталады. Содан кейін ет шашлыкқа байланады, оның соңына құйрық майының бір бөлігі салынады, пияз себіледі және ыстық көмірдің үстіне қуырылады. Пияз және ақжелкен қосылған кәуапқа қызмет етіңіз.