Өзбек тіліндегі кәуап - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қой еті 50
құйрық майы 5
пияз 22
бидай ұны 3
ақжелкен 8
тұздық үшін: анис 0
5
пияз 8
қызыл бұрыш 0
5
сірке суы 5
тұз.
құйрық майы 5
пияз 22
бидай ұны 3
ақжелкен 8
тұздық үшін: анис 0
5
пияз 8
қызыл бұрыш 0
5
сірке суы 5
тұз.
Сипаттамасы Ұсақ кесектерге кесілген қой еті туралған пиязға себіліп, суықта маринадта 3-4 сағат бойы ұсталады. Содан кейін ет шашлыкқа байланады, оның соңына құйрық майының бір бөлігі салынады, пияз себіледі және ыстық көмірдің үстіне қуырылады. Пияз және ақжелкен қосылған кәуапқа қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Өзбек тіліндегі кәуап - 2 пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 50, құйрық майы 5, пияз 22, бидай ұны 3, ақжелкен 8, тұздық үшін: анис 0,5, пияз 8, қызыл бұрыш 0, 5, сірке суы 5, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz