Тұмарлар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қажетті: 8 орташа қызанақ, 1 ас қасық. кілегей, 3-4 түйір сарымсақ, 80 г ірімшік, 5 ас қасық. л зәйтүн майы, бөлке, жасыл пияз.
Сипаттамасы Дайындау тәсілі. Қызанақты екіге бөліп, целлюлозаның бір бөлігін алыңыз. Зәйтүннен тұқымдарды алып тастап, етін ұсақтап тураңыз. Зәйтүндерді ұсақталған сарымсақпен араластырыңыз және қызанақты осы тартылған етпен толтырыңыз. Ірімшікті төртбұрыштап турап, онымен қызанақты жабыңыз, содан кейін оларды маймен майланған кастрюльге салыңыз. Қызанақтарды ыстық пеште шамамен 10 минут пісіріңіз. Осы уақыт ішінде нан кесектерін зәйтүн майына қуырыңыз. Қызанақ дайын болған кезде оларды нанға жайып, үстіне жасыл пияз себіңіз.