Чапфайня (тағамдар: испан)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бауырды шарап пен бұрыш бұршағын қосып, аздап тұздалған суға жұмсақ болғанша қайнатады және текшелерге кеседі. Майдалап туралған пияз мен сарымсақ майға қуырылады, аздап су құйылады және бұқтырылады. Пияз жұмсарған кезде зире, даршын, ұнтақталған қызыл бұрыш, шөптер қосып, бәрін аздап қайнатыңыз. Алынған тұздыққа бауыр салынады, ол қайнатылған сорпамен құйылады, нан үгіндісімен толтырылады және баяу отта 5 минут қайнатылады. Ыстық та, суық та беріледі.