Украин тіліндегі допты доптар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шошқа еті (Бел, ветчина) 130, май 10, шошқа майы (бекон) 15, пияз 30, ұнтақталған қара бұрыш, қара бидай наны 40, тұз.
Сипаттамасы Шошқа етін кең бөліктерге бөліп, шарлар түрінде пішіндеп, тұз, бұрыш сеуіп, аздап қуырады. Бұқтырылған табаның түбіне шошқа майының тілімдері (бекон), үстіне шарлар мен құтқарылған пияз салынады, сорпа құйылады, ет жұмсақ болғанша бұқтырылады және туралған сарымсақпен дәмделеді. Кесілген шөптерге себілген крутондарға пияз және шошқа майы (бекон) қосылған шарлар беріледі. Бұқтырылған картоппен безендірілген. Жаңа піскен немесе маринадталған қияр бөлек беріледі.