Ел стиліндегі қуырылған жұмыртқалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Картоп 250, ірімшік 40, жұмыртқа 2 дана., пияз 25, ақжелкен 5, шошқа майы (бекон) 25, мускат жаңғағы, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Шошқа майының тілімдері (Бекон) екі жағынан қуырылады, ірі туралған пиязды және майдалап туралған картопты табаға салып, жақсылап қызарғанша қақпақ астында пісірілгенге дейін жеткізеді. Үгітілген ірімшік пен ақжелкен қабатына себіңіз, үстіне тұз, бұрыш және мускат жаңғағымен хош иістендірілген 2 ұрылған жұмыртқа құйылады және пеште пісіріледі. Кез келген жаңа піскен көкөніс салатымен бірге беріледі.