Волынь бұрылыстары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті (Артқы аяқтың бүйір және сыртқы бөліктері) 250, жаңа піскен ақ қырыққабат 200, пияз 15, томат пюресі 15, май 10, қант 1,5, сірке суы (9%) 3, бидай ұны 7, шошқа майы (бекон) 30, тұз.
Сипаттамасы Сиыр етінің порцияланған кесектерін ұрып-соғып, тұздайды, сосын үстіне бұқтырылған қырыққабатты салып, орап, жіппен байлап, ұнға салып, қуырады. Осыдан кейін, бұралулар кастрюльге салынып, беконның жұқа тілімдерімен жабылады, сумен немесе сорпамен жабылады және дайын болғанға дейін бұқтырылады. Бұқтырылған кезде пайда болған шырынмен суарылатын шошқа майының (бекон) тілімдерімен бірге беріледі.