Македон стиліндегі салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жасыл бұршақ 25, сәбіз 25, пияз 15, жасыл бұрыш 15, сірке суы 5, өсімдік майы 5, дәміне қарай ұнтақталған қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Тілімдерге кесілген сәбізді, пияздың ұсақ бастарын және майдалап туралған жасыл бұршақты тұзды суға қайнатып, сүзеді. Пісірілген капсикум қабығы мен тұқымынан тазартылады, туралады және қайнатылған көкөністермен араластырылады. Тұздалған, бұрышталған, сірке суы мен өсімдік майымен дәмделген, араластырылған және қызанақ немесе қияр тілімдерімен безендірілген.