Желедегі шошқа етінің аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Шошқа етінің аяқтары 110
сәбіз 25
пияз 25
ақжелкен (Тамыр) 15
балдыркөк (тамыр) 15
лавр 0
3
бұрыш бұрышы 0
5
тұз.
сәбіз 25
пияз 25
ақжелкен (Тамыр) 15
балдыркөк (тамыр) 15
лавр 0
3
бұрыш бұрышы 0
5
тұз.
Сипаттамасы Шошқа етінің аяқтарын екіге бөліп, тұз, пияз, сәбіз, ақжелкен тамыры мен балдыркөк қосып қайнатады. Пісірудің соңында лавр мен бұрыш салынады. Пісірілген аяқтар қалыптарға салынып, сорпамен құйылады және қатайту үшін салқын жерге қойылады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Желедегі шошқа етінің аяқтары пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Шошқа етінің аяқтары 110, сәбіз 25, пияз 25, ақжелкен (Тамыр) 15, балдыркөк (тамыр) 15, лавр 0,3, бұрыш бұрышы 0,5, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

