Хурен-махн-гертяган (Кеспе қосылған қуырылған ет)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Ет 350
ұн 60
жұмыртқа 1/2 дана.
сары май 15
пияз 25
жасыл пияз 5
ұнтақталған бұрыш
тұз.
ұн 60
жұмыртқа 1/2 дана.
сары май 15
пияз 25
жасыл пияз 5
ұнтақталған бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Қой немесе сиыр еті сиыр етінің строгановындағыдай текшелерге кесіліп, тұз, ұнтақталған қара бұрыш себіліп, жарты сақинаға туралған пиязбен бірге сары майға қуырылады. Ашытқысыз қамырды қабатқа жайып, кеспені турап, сорпаға қайнатады. Кеспені дуршлагқа лақтырып, қуырылған етпен біріктіріп, шөптерге себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Хурен-махн-гертяган (Кеспе қосылған қуырылған ет) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Ет 350, ұн 60, жұмыртқа 1/2 дана., сары май 15, пияз 25, жасыл пияз 5, ұнтақталған бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz