Хурен-махн-гертяган (Кеспе қосылған қуырылған ет)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ет 350, ұн 60, жұмыртқа 1/2 дана., сары май 15, пияз 25, жасыл пияз 5, ұнтақталған бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Қой немесе сиыр еті сиыр етінің строгановындағыдай текшелерге кесіліп, тұз, ұнтақталған қара бұрыш себіліп, жарты сақинаға туралған пиязбен бірге сары майға қуырылады. Ашытқысыз қамырды қабатқа жайып, кеспені турап, сорпаға қайнатады. Кеспені дуршлагқа лақтырып, қуырылған етпен біріктіріп, шөптерге себіңіз.